Партнеры

DS DESIGN — Партнеры

Лого и сайт на партньора:
Партньори от:
Информация за Партньора
2005 година
Компютърни Технологии ООД – продажба и поддръжка на компютърна техника.
2010 година
ESET е носител на рекорден брой награди за ефективност при засичане на вируси VB100. Нито един друг производител на антивирусен софтуер не може да се похвали, че е успял да премине успешно през всеки тест за тази награда от 2003 г. насам.
2011 година
Predpriemach.com е един от най-големите бизнес форуми в България (на 44-то място по популярност в България, според Alexa), а отскоро и в Европа. Благодарение на неговата англо-езична секция, форумът обединява предприемачи от цял свят, под общата цел – да правят бизнес заедно.
2011 година
АДЕКС.БГ е рекламна мрежа, обединяваща едни най-значимите сайтове в IT бранша, наложили се в българското интернет пространство. Създадена през 2009-та година, компанията успя да обедини 7 сайта (Predpriemach.com, Joomla-bg.com, Androidbg.com, Setcombg.com, ITZone.bg, 359GSM.com, DimiTech.net) с аудитория, занимаваща се високи технологии и комуникации. Мрежата генерира над 7 милиона импресии на месец и е едно приятно и ефективно място, на което да позиционирате Вашия бизнес.
2011 година
PCStore.bg е един от най-големите онлайн магазини в България с повече от 13 години опит в ИТ индустрията. Предлагаме богата гама от повече от 7000 продукта – лаптопи, смартфони, телевизори, компоненти, периферия, малки електроуреди и още много други. Непрекъснато обогатяваме продуктовата си гама и добавяме нови категории и продукти. Стараем се да направим потребителското изживяване максимално добро като предлагаме и богат набор от допълнителни услуги: експертна консултация онлайн, голям избор от начини на плащане, безплатна доставка за поръчки над 99 лв., 30 дни възможност за връщане и възможност за лизинг онлайн.
2013 година
Изработка на лендинг страници.
2014 година
Фондация Бялата лястовица – Всеки човек се ражда с определена мисия – да създаде, да съгради, да направи нещо за себе и за другите!
2015 година
Вече над 15 години успешно интегрираме и комбинираме възможностите на водещи глобални решения за защита на информацията на българския пазар. Грижим се за спокойствието на над 800 компании и им даваме възможност да се концентрират върху бизнеса си. За ефективността и производителността на решенията ни се грижи екип от сертифицирани специалисти, отговарящи на изискванията на водещи международни сертификати като CompTIA Security +, OSSTMM и др. Гарант за качеството на услугите ни са и интегрираните в организацията ни системи за контрол на качеството ISO / IEC 9001: 2008 (за непрекъсваемост на бизнес процесите), ISO / IEC 27001: 2011 (за управление на информационната сигурност) и ISO / IEC 20000: 2011 (за управление на ИТ услуги).
2015 година
DIVA Vocal е един от най-изявенит е Live preview артисти на клубна музика от България. 2017 / 05 / 03 Тя получава висшето си образовани е в Лос Анджелис, САЩ, където се запознава с електронната музикална сцена.
2016 година
CooliceHost e една добра алтернатива на повечето хостинг компании, предлагаща в допълнение невероятна скорост, качествена техническа поддръжка, европейски IP локации (Великобритания, Германия, Испания, Италия, Холандия, Франция) и backup.
2016 година
CuriosoyCreativo.com</a> es una revista para hechos curiosos e interesantes y para gente creativa que con sus propias manos puede crear cosas bellas y unicas..
2017 година
Автоцентър „Мирафиори“ е един от най-големите сервизи за извънгаранционно обслужване на автомобили от БМВ групата. Сервизът разполага с пълна гама услуги, свързани с вашето BMW – от текущи ремонти, смяна на масла, накладки и елементи по ходовата част, така и до основни ремонти на всички агрегати.
2017 година
Сдружение BMW Клуб България е създаден през 2002-ра година от малка на брой група ентусиасти с цел легализиране и провеждане на бъдещи мероприятия около марката BMW. Клубът е официално регистриран член на Европейската Асоциация на BMW-Клубовете, чието седалище е в град Мюнхен, Германия и има статут на официален клуб на марката BMW за България.
2017 година
Добрич Онлайн e най-големият и утвърден интернет портал за Добрич и региона.
2017 година
“Личен и професионален блог на Ангел Порязов, по-известен онлайн като Poltargaista. Занимава се със SEO във https://vretiel.com, пише на много различни теми. Рядко, но за сметка на това детайлно и интересно. Разбира се има материали от И.Т. сверата, бизнес и икономика, битови хитрини и куп други забавни и сериозни статии.
2017 година
store.bg е създаден през 1999 година и е един от първите електронни магазини в България. Днес, store.bg е не само един от най-старите и утвърдени онлайн магазини в България, но и един от най-големите на българския пазар. Обработил е над 1 000 000 поръчки, като развива повече от 10 различни продуктови гами. В store.bg ще откриете от книги, учебници и ученически пособия през творчески материали, бебешки продукти, игри и играчки до хоби модели, пъзели, козметика и часовници. Част от продуктите, които онлайн магазинът предлага са и велосипеди, туристическа и къмпинг екипировка и всичко необходимо за градината и двора. Освен огромната продуктова гама, характерна за сайта е и подробната информация за предлаганите продукти. Защото основна цел на store.bg е да осигури както перфектно обслужване и бърза доставка до клиентите, така и информация за това, което поръчват.
2017 година
SpoDeli.eu е медията на народа, в която потребителите могат да се докоснат до новостите от България и света, или те самите да изпратят новина! Споделянето в нашата народна медия е напълно безплатно. Публикуваните материали ще бъдат преглеждани от модератор за спазване на правилата, преди да се появят на уеб сайта.
2020 година
LAP.bg – специализиран сайт за спортна фотография. 

Фотографска агенция LAP.bg отразява спортни събития в България и чужбина. Разполагаме с добре изградена национална мрежа от професионални фотографи, отлично запознати със спецификата на заснемане на спортни мероприятия. Качеството и бързината при отразяване на всяко едно събитие са приоритет за нас. 

През 2012 година създадохме фото-банката www.lap.bg, където до момента има архив от над 170 000 описани снимки, в повече от 4000 събития. LAP.bg отразява всички срещи от водещите първенства по футбол, баскетбол, волейбол, както и състезанията по лека атлетика, тенис, автомобилен и моторен спорт, ски, бойни изкуства и други. 

На нашият екип се довериха: Министерството на младежта и спорта, Български Футболен Съюз, БФСки, БФЛА, БФТенис, ПБК Лукойл Академик, ЕКО Рейсинг, БК Левски, Федерацията по мотоциклетизъм, БФАвтомобилен Спорт, БФКартинг спорт, Национални спортни бази и екипа на Григор Димитров.

 LAP.bg е „медия за медиите“, защото нашият продукт е насочен към тези, които създават новините. Знаем точно от какво имат нужда журналистите в областта на спорта и смятаме, че успяваме да задаволим и най-претенциозните.

Тези, с които работим, са вестниците „24 часа”, “България днес”, “Всеки ден”, “Капитал”, Електронните издания – Gong.bg, Dnevnik.bg, PIK.bg, Blitz.bg, Sportinglife, TV7, auto.offnews.bg, Topsport.bg, Sportonline.bg, Clubs1.bg, bball.bg, bgbasket.com, bgfootball.com, bgvolley.bg bgdnes.com, vsekiden.com, bgathletic.com, Tennis24.bg, Списанията ClubS1, MotoClub, Авто-Мото Свят, Компаниите: Garanti KOZA, ЕКО България, БМВ България, Тойота-Лексъс България, Рено-Нисан България, Мото-Пфое, RED BULL, Банка ДСК и др. 

В момента тестваме видео заснемане и предаване на живо на спортни мероприятия.

За контакти +359 879 11 11 20 – Любомир Асенов

2020 година
Elda.bg-Food&Stories Elda.bg е виртуално тефтерче за рецепти, билки и истории. Тук ще откриете различни рецепти, статии за храненето и навиците, ще се опитаме да намерим баланса в себе си, ще търсим една по-здравословна връзка с нас самите и храната.