Биография

(Тодор Тодоров) DS DESIGN Започнах да се занимавам с компютри през 1999 г. От 2006 г. започнах да се занимавам професионално с компютърните технологии в областта на „КТТ“, но прецених да сменя начина на обучение с друга специалност, която е в областта на програмирането и компютърната графика.

Започнах да се занимавам в тази област (графика и програмиране) през 2012 г. Тогава започнах с езика за програмиране C++. След което започнах и с CorelDRAW от тогава започнах с графичния дизайн. Същата година започнах и с програмата за видео обработка на Adobe Premiere версия CS3. Работя още с нея.

  • 2006 г. В тази година бях решил да си направя нещо като сайт за компютърни уроци, с които да се учат хората. Отначало го бях започнал в стил блог от glog.bg, но реших да не го правя там повече, защото не ми допадаше как е устроена системата им и че беше доста тромаво. От което ме накара да мисля други начини да го направя.
  • 2006 г. Пак в  glog.bg, започнах да правя още един блог - сайт  за пълна информация за всеки автомобил от първият му модел до най-новия както и с кратка история за неговия създател. Не съм се отказал от този проект - ще бъде реалност някой ден.
  • 2007 г. HTML4 и CSS2 от тук нагоре се започва с навлизането ми с програмиране на уеб сайтове с езици. Първия сайт, който разработих беше отново за компютърните уроци, но вече нямах това ограничение, което имах в glog.bg
  • List item